• Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 19. juni 2021, Kl. 09:00 til kl. 17:00

Ta' på sommerudflugt med præsten og organisten

Lørdag den 19. juni tager vi på sommerudflugt fra kl. 9.00- ca. 17.30.

Vi kører i bus til Sakskøbing, hvor vi kl. 11.30 skal spise frokost i gårdhaven på Claus Meyers anmelderroste og historiske Sakskøbing Hotel.

Efter frokosten går vi i den smukke Saxkøbing kirke, hvor sognepræst Hanne Margrethe Tougaard vil fortælle os om kirken og kirkens historie.

Som afslutning på dagen besøger vi Dodekalitten, et fantastisk monument med udsigt over Smålandsfarvandet, der kombinerer skulptur og musik midt i et landskab fuld af historie.

På hjemvejen i en grøftekant mod Mørkhøj nyder vi vores medbragte kaffe/te og kage og synger en sang eller to fra Højskolesangbogen.

Prisen for turen inkl. en dejlig frokost og kaffe og kage er 250 kr.

Der er plads til 50 personer i bussen.

OBS! DER SKAL BÆRES MUNDBIND I BUSSEN og fremvises CORONAPAS, der ikke er ældre end 72 timer.

Tilmelding til turen senest fredag den 11. juni til kirkekontoret; og hvis der venlige sjæle, der elsker at bage kager, så sig endelig til ved tilmeldingen.

På forhånd tusind tak.

Sommerudflugt til Lolland med præsten og organisten
Tilmelding til turen senest fredag den 11. juni til kirkekontoret
Prisen for turen inkl. en dejlig frokost og kaffe og kage er 250 kr.