Onsdag d. 23. december 2020, Kl. 16:00 til kl. 19:00

Kom til lillejuleaften på kirkepladsen!

Mellem juletræer og fakler vil organist og sangere stå for den musikalske julestemning.

Præsterne vil stå i præstekjoler på kirkepladsen i tidsrummet mellem kl .16 og 19 og uddele juleposer til de familier der kommer forbi.
Poserne indeholder honninghjerter, et lys, et smukt print med julesalmerne og vores juleprædiken. Der er én pose pr. familie.

Den 24. december kl. 14.00 bliver årets julegudstjeneste streamet fra Mørkhøj kirke. Familierne kan sidde hjemme i stuerne og åbne poserne, de fik lillejuleaften; tænde lys, nyde honninghjertet, lytte til årets juleprædiken og hjemme i stuen synge med på julesalmerne.

Vi glæder os til at ønske jer god jul på kirkepladsen den 23. december!

LILLEJUL på Kirkepladsen
Præster, organist og sangere
Sted Mørkhøj kirke, Mørkhøjvej 177, 2730 Herlev
Vi håber at se rigtig mange familier på kirkepladsen dette lillejulearrangement, hvor der er uddeling af juleposer!