Udgivet ons d. 4. sep 2019, kl. 20:55

Mit navn er Marianne Stig og jeg blev cand.theol i 2017 fra Københavns Universitet. Jeg er 54 år og bor i Dragør med min partner og vores hund.

Under hele min uddannelse har jeg arbejdet fuld tid, og derfor har der desværre ikke være meget tid til ret meget andet end arbejde og studier.

Efter endt uddannelse var jeg meget usikker på, om præstegerningen var noget for mig, og derfor var det først i år (august 2019), jeg besluttede mig for at søge ind på pastoralseminariet - og dét er jeg rigtig glad for nu.

Jeg er blevet bevilget orlov fra mit arbejde på Københavns Universitet, hvor jeg har arbejdet siden 2006. Jeg arbejder med internationalisering for KUs studerende, og har b.la. ansvar for KUs aftaleportefølje i Asien og Afrika.

Jeg har glædet mig rigtig meget til min praktikperiode hos jer i Mørkhøj Kirke. I er en aktiv og levende menighed med rigtig mange spændende aktiviteter, som jeg er spændt på at høre mere om og deltage i.

Tak fordi jeg må være praktikant hos jer.

Kategorier Ukategoriseret