Udgivet tir d. 5. feb 2019, kl. 11:48

Jeg hedder Nanna Katrine og er cand.theol. fra Københavns Universitet. Jeg har i mange år vidst, at jeg ønskede at virke som præst og har i løbet af min studietid på universitetet involveret mig i sammenhænge, hvor det levede kirke- og trosliv stod i centrum.
Jeg har på forskellig vis beskæftiget mig med forholdet mellem tro, kirkeligt fællesskab og kulturelt tilhørsforhold og har to gange valgt at studere en del af min teologiske uddannelse i udlandet; først i Nordtanzania på min bachelor- og senere i Sydindien på min kandidatudannelse. Heraf udspringer også min interesse for og beskæftigelse med religionsdialog og religiøs sameksistens.
I januar i år begyndte jeg pastoralseminarieuddannelsen ved Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter.

Jeg ser meget frem til at komme i praktik i Mørkhøj kirke og være med til at bidrage til kirkens liv og virke.

Nanna Katrine Fafner kan opleves den 7. marts kl. 13 på Rosenlund Plejecenter samt ved højmesserne den 17. marts og 12. maj kl. 10.30.

Kategorier Ukategoriseret